Åh, min moppe!

För er som inte vet så köpte jag en moped för några år sedan. Det var när jag var 14 år gammal. Den funkade inte när jag köpte den, det skulle tydligen bara vara något enkelt fel på tändplattan. Jag tänkte ju att: "Äh, jag har kontakter som kirrar detta", typ, så jag köpte den för 2000kr.
Mopeden blev dock ståendes i några år, och för en dryg vecka sedan så lämnade jag den till Tomas som lagade den, så nu går den äntligen att köra! Och ja, jag vet, jag är några år bortom moppe-åldern nu, men det struntar jag i!
Det som dock är lite surt är att jag inte lyckas hitta den vänstra sidokåpan någonstans. Den ska ligga i förrådet, men den finns liksom inte där. När jag väl hittat den så är det bara lite småskavanker som måste fixas. Däckbyte kan vara aktuellt, fixa lite med rost och smuts osv. Sedan ska jag leka lite med den, och sedan sälja, om jag inte får för mig att lära mig motorer och dylikt, och fixa till den ännu mer.
Jag ska försöka få upp en bild på den imorgon, nu är det för mörkt ute.
Heido!

Varför så otrevlig?

Idag skulle tydligen Kajsa Nihlén visa sig i webcam på MSN för dom som var intresserade. Jag skapade en fejkad MSN-adress och hoppades få se vad hon skulle göra i camen. Jag kallade mig: "[email protected]", och addade hennes MSN hon använde för detta tillfälle.

(klicka för förstoring)

Där har ni ett print-screen på vad hon hette inne på MSN. När jag väl addat så skrev jag till henne för att se om man var tvungen att betala, fick följande svar:
(klicka för förstoring)
Kajsa är verkligen trevlig mot sina läsare. Här sitter man och försöker visa uppskattning, och visa att man "gillar" henne och hennes kropp(NOT!), och får detta svar. Pinsamt, Kajsa.

Höfter som en 5-åring

Jag vet, det är lite klurigt att lista ut vem jag pratar om här, då flera av största bloggerskorna knappt har några höfter, men jag tänkte skriva lite om Kajsa Nihlén.
För bara någon dag sedan lade hon upp 4 bilder på sin blogg, där man bara såg hennes rumpa. Hon själv är tydligen väldigt nöjd med den, och bad hennes läsare skriva vilken bild hennes rumpa var snyggast på, typ. Någon dag efter att hon publicerat detta inlägg, så ändrade hon det och lade in något som hon påstår är modell-bilder. Nja, det är det ju knappast.
Dagen efter att hon publicerade bilderna på sin rumpa, så lades följande video upp i bloggen:
Tyvärr så tog hon ju bort bilderna på sin rumpa, men på videon så ser ni den i rörelse. Hett? Nja.

Byte av blogg

Nu har jag bytt blogg igen.
Jag använde ju mig av wordpress tidigare för att slippa reklamen, men alla bloggsidor har ju sina nackdelar. Wordpress nackdel var att jag inte kunde ändra vidare mycket i designen utan att betala pengar. Det kändes så ovärt när jag inte direkt orkat satsa på bloggandet.
Nu har jag iallafall, emot min egna vilja, hamnat här på blogg.se. Jag kommer nog ändra lite inriktning i mitt bloggande. Jag har på sistone insett hur underhållande sveriges största bloggar är, även mindre wannabe-bloggar är väldigt roliga. Så jag kommer att försöka leta efter roliga saker i dessa bloggar, och skriva lite kring det här. Jag kommer såklart skriva lite om min vardag också, och kanske lite annat smått och gott.
Nu ska jag läsa bloggar, eller nåt. Hai!

RSS 2.0