Fresh!

Sitter nu med en helt nyinstallerad dator. Fick för mig att installera Ubuntu 10.10 tidigare idag, då jag ju inte direkt spelar längre, iallafall inte för tillfället. Så då tänkte jag ge Ubuntu en chans, då jag gillar det operativsystemet mer än Windows - iallafall tidigare.

Nu har dom ändrat utseende och det har kommit nya program som ersatt dom gamla programmen och jag känner mig inte alls hemma längre. Det är inte samma upplevelse att starta Ubuntu idag som för ett år sedan, tyvärr.

Så jag installerade Windows 7 igen efter att ha haft Ubuntu i kanske 1 timme, så nu har jag en fräsch dator. Har precis installerat Spotify, grafikkortsdrivutiner, Steam (ifall CS vill fungera denna gång), samt svenska språkpaketet.

Tänkte för övrigt ta tag i det här med bloggandet nu då jag har en del grejer att skriva om, kanske senare idag, eller imorgon.

Ha det bra sålänge, hai!

Finn ett fel.

Igår så vann Timrå borta mot SSK med 5-2, och målvakten Magnus Åkerlund blev utbytt inför tredje perioden pga skada. Senare man kan på Aftonbladet.se hitta följande artikel:
Så, ja... hitta felet liksom.

RSS 2.0